Инверторен климатик Panasonic CS-Z50VKEW/CU-Z50VKE ETHEREA WiFi

Original price was: 2613,00лв..Current price is: 2229,00лв..

CS-Z50VKEW/CU-Z50VKE ETHEREA WiFi, 18000 BTU, Клас A++

Изчерпан

Код: CU-Z50VKE ETHEREA
Panasonic

С грижа за околната среда

Новите модели ETHEREA са проектирани да работят с фреон R32, който е много по-екологичен от своя предшественик R410A. Новият фреон е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходния. Енергийните показатели на R32 са доста по-добри от R410A и климатиците предлагат много по-високи енергийни коефициенти, които ги класифицират като висок енергиен клас. Така печели клиентът, печели и природата!

Висока икономичност

Иновативните технологии на Panasonic съчетани с енергийно ефективен фреон R32, увеличават максимално икономичността на уреда, класифицирайки го като енергиен клас А++ и в двата режима на работа.

Удивителен дизайн

Революционен дизайн, съчетаващ се перфектно с визията на модерното европейско жилище. Използвани са най-добрите и качествени материали за постигане на изискан и запомнящ се дизайн. Моделът е в красив матов бял цвят.

Охлаждане с умерено изсушаване

Климатизацията с умерено изсушаване поддържа относителна влажност до 10% по-висока, отколкото при обикновено охлаждане. Това намалява пресъхването на кожата и гърлото. Поддържа се оптимална здравословна среда.

Новата система nanoe™X

Panasonic подобри технологията си за пречистване на въздуха, за да предложи на потребителите още по-здравословна и чиста въздушна среда. nanoe™X е 10 пъти по-силен от своя предшественик. Използва нанотехнология с електростатични атомизирани водни частици с наноразмери за пречистване на въздуха. Улавя и унищожава успешно полени, мухъл, бактерии, вируси и неприятни миризми.

Ротационен компресор R2

Висококачествените мотори от силициева стомана отговарят на изискванията за ефективност. Разширена високопроизводителна маслена помпа в съчетание с масления резервоар с разширена вместимост осигуряват по-добра лубрикация. По-големият акумулатор събира значително количество хладилен агент, необходим при инсталации с по-дълъг тръбен път.

Перфектна въздушна струя

Климатиците притежават новоразработената функция Aerowings. Два самостоятелно задвижвани елемента насочват въздушния поток за най-бързо охлаждане. По този начин охладеният въздух се разпределя равномерно в помещението. След достигане на зададената температура ламелите Aerowings насочват въздуха към тавана и създават ефекта “Хладен душ”. Истински комфортна температура без риск от прекалено изстудяване.

WiFi управление

За изключително улеснение на потребителя към комплекта на новата Etherea е включен WLAN адаптор за управление на климатика от разстояние с безплатното приложение за смартфони Panasonic Comfort Cloud за Android и iOS.

Спецификации
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.70 – клас А++
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)7.90 – клас А++
Енергиен клас отоплениеAᐩᐩ
Енергиен клас охлажданеAᐩᐩ
За помещения (кв.м.)от 40 до 45 кв.м.
Захранващо напрежение (V)220 – 240
КласВисок клас
Консумирана мощност (отопление) (kW)1.44
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)1.41
Мощност BTU18 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)47
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)30 / 37 / 44
Отдавана мощност (отопление) (kW)0.98-5.80-8.00
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)0.98-5.00-6.00
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.)110
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.)120
ПроизходМалайзия
Работен диапазон при отопление (°С)-15 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С)-10 до +43
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)875 х 695 х 320
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)1120 х 302 х 236
Тегло (външно тяло) (кг.)42
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)12
Топ офертиДобра цена
Хладилен агентR32
BTU

Клас

Мощност (kW)

tbi bank loading
моля изчакайте