Инверторен климатик Mitsubishi Heavy SRK45ZSP-W/SRC45ZSP-W

2099,00лв.

SRK45ZSP-W/SRC45ZSP-W,16000 BTU, Клас A++

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 65.60 лв.
купи на изплащане
Код: SRK45ZSP-W
Mitsubishi Heavy

Висока сезонна ефективност

Висока ефективност на цялата гама, както за охлаждане, така и за отопление – енергиен клас А++ в режим на охлаждане и А+ при отопление.

Самопочистваща функция

Операцията по самопочистване се стартира автоматично при спиране на нормалната работа на системата и има времетраене 2 часа. Вътрешното тяло е сухо и образуването на плесени е предотвратено. Потребителят може да избира дали този режим да се включва или не.

Фреон R32: едно по-екологично бъдеще

Новият фреон R32 е 3 пъти по-малко замърсяващ в сравнение с предходния охлаждащ агент R410a. Тенденцията е все повече климатици да преминават към по-екологичния фреон, за да се намалят вредните емисии изпускани в атмосферата. Енергийните показатели на R32 са доста по-добри от тези на R410а, което е още една причина да изберем климатик с новия фреон.

Дълъг обхват на потока

За създаване на съвършената система за циркулация на въздушния поток е използвана същата методика от динамика на флуидите, на базата на която се проектира формата на лопатките на турбо реактивните двигатели – система JET Air Scroll. Въздушната струя осигурява голямо количество въздух с мин. консумация на енергия, като въздушният поток е уеднаквен, безшумен и достига и най-отдалечените ъгли на помещението.

Микрокомпютърно обезскрежаване

Режимът автоматично премахва натрупаната скреж и спомага за съкращаване на времето за размразяване. Колкото по-малко се размразява климатика, толкова по-малко време потребителят ще прекара в прекара в некомфортна за него ситуация.

Режим “Сън”

Когато хората спят не е необходимо твърде много охлаждане/отопление. С тази функция се постига умерено охлаждане/отопление чрез приспособяване на капацитета, както и допълнително енергоспестяване. Комфортен сън през всеки сезон!

Бърза климатизация

Мощният режим позволява да се климатизира помещението, според нуждите на потребителите, само за 15 минути. След това климатикът минава в стандартен режим на работа.

Пълен контрол на въздушния поток

Потребителят може сам да спре въздухоразпределителните клапи в оптималния за неговия комфорт ъгъл. Позицията ще бъде запаметена. Клапите могат да бъдат позиционирани в желаното положение, което варира от хоризонтално до вертикално.

Таймер

Климатикът разполага с 24-часов програмируем таймер за включване и изключване. Чрез комбинацията на стартиращ и спиращ таймер могат да бъдат използвани 2 операции на ден. Необходимо е еднократно настройване на таймерите за включване и изключване.

Спецификации
SCOP (сезонна ефективност в режим на отопление)4.20 – клас А+
SEER (сезонна ефективност в режим на охлаждане)6.30 – клас А++
Енергиен клас отоплениеAᐩ
Енергиен клас охлажданеAᐩᐩ
За помещения (кв.м.)от 30 до 35 кв.м.
Захранващо напрежение (V)220-240
КласНачален клас
Консумирана мощност (отопление) (kW)1.36
Консумирана мощност (охлаждане) (kW)1.35
Мощност BTU15 000 BTU
Ниво на шум (Външно тяло) (dB)51
Ниво на шум (Вътрешно тяло) (dB)24 / 39 / 44
Отдавана мощност (отопление) (kW)1.20-5.00-5.80
Отдавана мощност (охлаждане) (kW)1.30-4.50-4.80
Препоръчителен обем (отопление) (куб. м.)85
Препоръчителен обем (охлаждане) (куб. м.)100
ПроизходТайланд
Работен диапазон при отопление (°С)-15 до +24
Работен диапазон при охлаждане (°С)-15 до +46
Размери Ш х В х Д (външно тяло) (mm)780 (+62) x 595 x 290
Размери Ш х В х Д (вътрешно тяло) (mm)783 x 267 x 210
Тегло (външно тяло) (кг.)36
Тегло (вътрешно тяло) (кг.)7.5
Хладилен агентR32
BTU

Мощност (kW)

Клас

tbi bank loading
моля изчакайте