,

Инверторен климатик Daikin FTXM25R/RXM25R PERFERA

Original price was: 2799,00лв..Current price is: 2599,00лв..

Daikin FTXM25R. 9000 BTU, A+++

Купи сtbi bank logo
на вноски започващи от 81.23 лв.
купи на изплащане
Код: FTXM25R
Daikin

Климатик Daikin FTXM25R – RXM25R PERFERA

Представяме Ви, инверторна сплит система от професионалната серия на

Daikin. Климатик създаден за европейския дом, съобразен с европейските изисквания за вътрешен дизайн и качество.

Сезонни стойности на ефективност до A +++ в отопление и охлаждане, (SEER) до 8,65 и (SCOP) до 5,10.

Разширен обхват на работа  

Новата Perfera е подходяща за всеки климат, дори и при тежки метеорологични условия с работен обхват до -20 ° C на отопление и до 50 ° C на охлажадане . Повишаването на топлината бързо загрява дома Ви, когато стартирате климатика си. Зададената температура се достига с 14% по-бързо от обикновения климатик

Перфектна тишина в работен режим на климатика   

Нивото на звуково налягане  до 19 dBА ! Което го прави идеален за монтаж в спални (клас 20, 25) и по-големи или нестандартно оформени жилищни площи (клас 35, 42, 50). В стремежа си за перфектна чистота на въздуха в помещенито, Daikin създават технологията Flash Streamer, с която достигат най-желаният въздух за всеки дом.

Интелигентно око за 2 зони – насочва въздушната струя в зона, в която няма присъствие на хора.  Когато климатика отчете, че няма присъствие на хора в помещението, автоматично се настройва на енергийно-ефективен режим.

 Пречистване на въздуха

-Flash Streamer: използвайки електрони за задействане на химични реакции с въздушни частици, Flash Streamer премахва алергени като полени и гъбични алергени, премахвайки неприятните миризми и осигурявайки по-добър, по-чист въздух.
-Патентът на Daikin – Flash Streamer доказано деактивира над 99,9% частиците на коронавирус SARS-CoV-2
– Титаниевият апатитен дезодориращ филтър работи усилено за борба с миризми като тютюнев дим и домашни любимци
– Сребърен филтър за отстраняване на алергени

 Безшумна работа на открито  

За да осигурите тиха работа на външното тяло, можете да намалите звука на работа с 3 dB (A) чрез дистанционно управление.

Контролирайте климатика си отвсякъде  

Вътрешното тяло е лесно за управление с инфрачервеното дистанционно управление, доставяно стандартно. Той също така е снабден със седмичен таймер, който Ви позволява да програмирате седемдневен график с четири различни операции на ден.
Можете също така да управлявате Perfera, като използвате Вашия смартфон. Просто се свържете с Wi-Fi и изтеглете приложението Daikin Residential Controller, за да започнете да създавате идеално комфортния климат за Вашия дом.

НОВО !  Управлявайте Вашата система и се наслаждавайте на максимален комфорт, само като използвате гласа си.
Чрез Amazon Alexa или Google Assistant можете да контролирате основни функции като зададена температура, режим на работа, скорост на вентилатора и много други!

BTU

Клас

Мощност (kW)

tbi bank loading
моля изчакайте