За Нас

Технохит-Свищов ЕООД

Кои сме Ние?​

Технохит-Свищов ЕООД, е дружество, специализирано в доставката и монтирането на климатична техника за битови и промишлени нужди. Дружеството доставя и изгражда отоплителни инсталации на световно известните марки производители в бранша. Стремим се да гарантираме качество на предлаганата услуга, гаранционно и извънгаранционно поддържане на всички инсталации.

Климатизация

Дружеството предлага световно известните брандове в областта на климатизацията и отоплителните инсталации, Fujitsu General, Mitsubishi Heavy Industries, Mitsubishi Electric, Daikin, Panasonic, Toshiba, както и много други рационални брандове.

Монтаж и профилактика

Предлагаме монтаж на климатици и на отоплителни инсталации в съответствие с допустимите норми и изисквания на клиентите ни. Стремим се да постигаме високо качество на предлаганата услуга, както и да задоволим претенциозните ни клиенти, без да нарушаваме изискванията на производителя.

Сервиз

Имаме възможността да поддържаме технически нашите инсталации, както и да поемем ремонти и на такива които не са инсталирани от нас.

Къде да ни откриете?

Извършваме доставка и монтаж на отоплителни инсталации в градовете:

Свищов, Русе, Плевен, Велико Търново, Враца, Мездра, Козлодуй, Белене, Лом, Кнежа, Бяла Слатина, Луковит, София, Монтана, Трявна, Троян, Ловеч, Горна Оряховица, Полски Тръмбеш.